Wednesday, May 25, 2011

The Dr. Oz Show

V-am spus de la inceput ca nu vreau sa fie un blog legat strict de make-up....asa ca, haideti sa ne ocupam putin si de sanatate. Poate ca  nu sunt cea mai in masura sa va dau sfaturi de sanatate, in schimb va pot recomanda o emisiune excelenta: Dr. OZ 
Emisiunea o puteti urmari pe Euforia Tv, de luni pana vineri de la ora 22:00.
Cum as descrie eu emisiunea? Pai..e simplu...E o emisiune care ne invata sa mancam sanatos, de ce alimente ar trebui sa ne ferim si ce putem face pentru a ne mentine in forma. Ce imi place mult, este faptul ca se interactioneaza mereu cu publicul, se prezinta cazuri reale si sunt adusi experti din diverse domenii care ne dau sfaturi. Ca sa fim frumosi la exterior, trebuie sa fim si la interior...si aici nu ma refer neaparat la suflet, ci ma refer la starea de sanatate.

O scurta descriere a lui Mehmet Oz (aka Dr.Oz):
"Vice-presedinte si profesor chirurg al Universitatii Columbia, director al Institutului Cardiovascular & Programului de Medicina Complementara al spitalului Presbiterian din New York.
Cercetarile sale includ interventiile de inlocuire a inimii, operatiile cardiace non-invazive, medicina complementara si politici de ingrijire a sanatatii.
El este autorul a peste 400 de publicatii originale, capitole, carti   medicale si a primit cateva patente de inventie.

Dr. Oz realizeaza 250 de operatii pe inima in fiecare an.

S-a nascut in Cleveland, Ohio. Si-a luat diploma de licenta de la Universitatea Harvard in 1982 si a obtinut un MD si un MBA (in 1986) de la Universitatea de Medicina din Pensilvania si Wharton Business School. 

Actualmente locuieste in nordul orasului New Jersey de 23 de ani, impreuna cu sotia sa Lisa si cei patru copii ai lor: Daphne, Arabella, Zoe si Oliver. Inainte de a-si incepe propriul show  de televiziune, Oz a fost epertul in materie de sanatate prezent la The Oprah Winfrey Show timp de cinci sezoane, adica nici mai mult nici mai putin decat 55 de episoade.

A fost insa si consultant sef in domeniul medical pentru Discovery Communications, unde seria Transplant! a castigat premiile Freddie si Silver Telly.

In plus fata de numeroasele sale aparitii la Buna dimineata America, a aparut si la show-urile: Today, Larry King Live, The View, Harlie Rose si a aparut la toate buletinele informative de seara.

A fost directorul medical in filmul a lui Denzel Washington si a jucat in alte cateva filme."

Sursa: www.euforia.tv

The Dr. Oz Show- Behind the man  (este in limba engleza dar intelegeti voi)




Sursa: www.youtube.com



No comments:

Post a Comment