Sunday, February 5, 2012

Adevarul despre ACTA

Stiu ca nu are de a face cu frumusete sau sanatate sau orice alt domeniu legat de blog....dar nu pot sa inchid ochii si sa ma prefac ca nu se intampla asemenea cretinisme in lume. Cu siguranta multi dintre voi ati auzit deja de ACTA. Cei care nu, trebuie sa stiti ca este un tratat care va cenzura internetul si vom ajunge sa fim mai controlati si manipulati ca niciodata. Putem spune adio site-urilor precum facebook, youtube, vplay..etc. Este o batjocura la adresa populatiei! Ne sunt incalcate drepturi fundamentale acordate prin constitutie si mai ales ca toata aceasta actiune s-a desfasurat fara acordul sau macar instiintarea populatiei. S-a facut pe ascuns pentru ca lasitatea din ei nu a fost capabila sa stea si sa infrunte publicul cu adevarul gol-golut.
Poate ca unii nu intelegeti gravitatea acestui fapt...asa ca am sa dau un exemplu, poate exagerat dar totusi sugestiv. Daca o femeie cu un copil de 2 ani, sa zicem, pirateaza cateva filme (cum facem toti de altfel, cu uTorrent sau BitLord) si este prinsa in urma semnarii ACTA, risca nu doar o amenda exacerbata, ci si pana la 5 ani de puscarie. Si copilul? Este plasat fie la un orfelinat fie in grija altei rude. Sunt ei capabili sa distruga o familie si o viata de dragul unor filme? DA! Pentru ca nu le pasa.
Daca nu v-am explicat bine, va rog vizionati clipul de mai jos realizat de cei de la Creative Monkeyz si semnati orice petitie gasiti impotriva ACTA!



Semnati petitia: http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp

No comments:

Post a Comment