Monday, January 30, 2012

Step by step makeup tutorial

Si pentru ca nu am postat niciodata un tutorial step-by-step, iata primul dintr-o numeroasa serie de tutoriale. Machiajul acesta l-am realizat cu ocazia unui concurs organizat de Myvideo si Special K, pentru anul nou. Ideea e sa intelegeti pasii unui machiaj si tehnicile esentiale.

1.Am inceput bineinteles prin a-mi aplica fond de ten, concealer si pudra pe fata. Am redefinit sprancenele si am aplicat un primer pe pleoapa (in acest caz Too Faced Shadow Insurance)2.Am aplicat o baza iluminatoare lichida pentru o mai buna aderenta a pigmentului (Crema iluminatoare E.l.f. )


3. Pe pleoapa, am aplicat un pigment auriu (Avon) pana aproape de pliu.4. Peste auriu, in pliul pleoapei am intrat cu o culoare contrastanta (Flormar Quad Eyeshadow), intr-o nuanta de purpuriu-ciclam, si am creat in coltul exterior al ochiului o forma de "v"


5. Cu o pensula pentru blending am finisat linia culorii6. Peste am aplicat un mov deschis pentru a da mai multa dimensiune machiajului (Sleek- Me Myself & Eye Palette- nuanta Lilac Allen)


7. Pentru a intensifica look-ul, am inchis coltul exterior al ochiului cu negru ( Sleek Me Myself & Eye palette -nuanta Black Box)  8. Pe pleoapa inferioara am aplicat acelasi purpuriu-ciclam precum la pasul 4.


9. Am inchis si coltul exterior cu nuanta Black Box


10. Sub spranceana si in coltul interior am adaugat un highlight alb sidefat (Sleek MM&E, nuanta Barry White)


11. Eyeliner-ul l-am aplicat in stilul coada de randunica. Puteti sa il trasati si simplu, va fi de efect oricum. (Sephora Black Eyeliner)
12. Pe pleoapa inferioara, peste fard am adaugat putin sclipici din paleta NYX  Glitter Cream Palette. Daca nu va place sclipiciul, puteti sari acest pas. Eu l-am adaugat pentru ca era un machiaj de ocazie si da bine in poze.


13. Puteti aplica gene false daca vreti. Eu am aplicat gene Ardell insa nu mai stiu ce numar erau. Oricum nu vroiam niste gene prea exagerate. Va sugerez pentru look-uri pe care le purtati mai multe ore sa alegeti gene false cu banda subtire deoarece acelea cu banda groasa devin incomode dupa o perioada cand adezivul incepe sa se usuce.


14. Putin blush si highlight pe pometi pentru o fata proaspata si iluminata.


15. Buzele le-am pastrat intr-o nuanta mai pala, folosind un ruj roz deschis mat (MAC Lipstick- nuanta Pink Plaid) si am aplicat deasupra putin luciu de buze transparent (Rimmel London Royal Gloss)Si iata look-ul final!
Sper ca acest tutorial v-a fost de ajutor! Succes si ramaneti aproape pentru urmatorul tutorial!

Be bYOUtiful!


No comments:

Post a Comment