Monday, June 13, 2011

Greseli de evitat in machiaj!

Ni se intampla tuturor, mai ales incepatoarelor in ale machiajului, sa mai gresim, mai precis sa exageram cu machiajul. Fiindca e vara, machiajul ar trebui sa fie cat mai lejer si cat mai simplu dar de efect! Iata cateva lucruri pe care sa le evitati:

1. Fond de ten in exces
Mai ales acum ca e vara, tenul trebuie sa respire. Incercati sa optati fie pentru o crema nuantatoare (va recomand crema de la E.l.f. cu extract de castravete si aloe vera) care se aplica intr-un strat subtire si racoreste si hidrateaza tenul, fie puteti opta pentru un concealer solid (nu lichid deoarece se topeste mai usor la caldura) pe care sa-l aplicati doar in zonele cu probleme si sub ochi.








2. Bronzer prea pronuntat
Stiu ca la majoritatea fetelor le place ca vara sa aibe o piele bronzata si un ten pe masura dar trebuie avut grija cum si cat bronzer aplicam. Nu-l aplicati pe toata fata si in straturi generoase deoarece riscati sa aratati precum un Oompa-Loompa! :)) Si nu incercati sa pareti bronzate folosind fond de ten mai inchis decat tenul deoarece diferenta se vede intotdeauna la linia barbiei si la gat. Aplicati bronzerul pe linia obrajilor si eventual pe frunte cat sa va dea o nuanta frumoasa.







3. Gene de paianjen
Genele lungi si dese sunt visul oricarei fete si cateodata le putem obtine cu ajutorul rimelului sau cu gene false.Aveti grija insa cat rimel va puneti pe gene. Nu le incarcati cu rimel pentru a le face vizibile. Un strat bine aplicat face minuni si arata bine si natural.











4. Clown Blush
Lafel ca si la bronzer....keep it simple! Un blush roz intens nu va face mai frumoase....dimpotriva. Veti arata ca un clown in haine de civil. :)) Folositi un blush de nuanta roz sau peach intr-un strat potrivit pe pometi pentru un look fresh si natural, aplicat cu o pensula pentru blush mai mare.











Keep it simple fetelor! Nu trebuie sa aratati ca un star de la Hollywood...pentru ca nici ele nu arata asa cum le vedeti. Ganditi-va ca ele au parte de machiaje intense de la cei mai buni din aceasta bransa. Dar seara cand ajung acasa si se demachiaza sunt lafel ca noi sau chiar mai urate ;)) :D.

No comments:

Post a Comment