Saturday, June 25, 2011

Cum sa-mi aleg fondul de ten? + Surprize Giveaway!

Ati avut vreodata problema in alegerea fondului de ten? Sunt sigura ca majoritatea veti raspunde cu da. Am petrecut si eu minute bune la fiecare fond de ten pana sa ma hotarasc pe care sa il aleg. Insa e destul de simplu. Sunt doar cateva reguli de baza pe care sa le urmati cand alegeti un fond de ten.

1. Este foarte importanta si marca fondului de ten. Si aici nu ma refer ca trebuie sa-l cumparati pe cel mai scump..nu...este vorba sa aveti grija ce cumparati! Faceti o investitie cand cumparati un fond de ten pentru ca pe langa faptul ca va ofera o acoperire mai buna decat cele ieftine va tine si mai mult. Asa ca stati departe de fondurile de ten ieftine gen "Xing-Jiang" :)) chinezarii mai pe scurt.




2. Pentru a alege nuanta corecta, aveti la dispozitie testere. Luati o cantitate mica de fond de ten si intindti-l pe mana cat mai aproape de baza degetului mare. Asa veti vedea cum se comporta nuanta pe piele si cat de bine acopera fondul de ten. Nuanta trebuie sa fie cat mai apropiata de culoarea pielii. Poate fi ceva mai deschis dar niciodata mai inchis.

3. Alegeti fondul de ten in functie de anotimp! Vara optati pentru un fond de ten cu o textura mai lejera, spumoasa si intr-o cantitate mai mica. Iarna puteti folosi un fond de ten mai lichid si sa-l aplicati intr-un strat mai gros pentru a proteja tenul de frig. Va recomand cu caldura fondul de ten de la Burjois Healthy Mix! Miroase frumos. acopera foarte bine si va hidrateaza tenul!








Atat! Sunteti gata pentru a va alege fondul de ten potrivit. :D Si acum, pentru ca am mentionat si in titlu...voi organiza in curand un giveaway. Deocamdata nu va dezvalui mai mult dar fiti cu ochii pe blog si participati la giveaway!

No comments:

Post a Comment